About

Andra Simion

Hello ladies and fellas! Aici Andra Todor (cu „o”). M-am nascut in Sibiu in 1985 si din octombrie 2017 m-am mutat inapoi in Sibiu dupa o sedere mai lunga, de vreo 12 ani in Cluj-Napoca unde mi-a priit de minune iar in Sibiu lucrez la eM2Soft. Am absolvit Facultatea de Istorie si Filosofie (sectia Filosofie) in 2008 si Masterul de Publicitate în 2010.  In perioada iulie – septembrie 2006 am vandut masini la Dacia Service Cluj Feleac (primul meu job). Apoi am decis ca ar fi mai bine si frumos sa lucrez online (cu flori) la Florariile Magnolia/ magnolia.ro pana in iulie 2013. Apoi m-am gandit ca ar fi interesant sa lucrez si de cealalta parte a baricadei (sa fiu parte dintr-o „agentie”), sa unde m-am ocupat de SEO si Online Marketing la Design19. Apoi, dupa diferite proiecte, majoritatea B2C, am zis ca as vrea sa fac si B2B marketing, astfel am ajuns la ArtSoft Consult unde proiectul principal a fost Questback si ulterior la Evalueserve pe marketing automation. Imi place sa citesc, sa ascult muzica de calitate, sa merg la munte (iubesc iarna) şi sa petrec cat mai mult timp outdoor (inclusiv la pescuit), sa scriu (mai rar pe blog), sa calatoresc, sa ies cu prietenii (tot mai putini), sa cunosc oameni interesanti, locuri faine, sa profit de oportunitţti, sa ma implic in diverse proiecte online si nu numai (energie la maximum) si mai sunt varianta feminina, neconventionala a lui Sherlock Holmes (with great research skills). Pasionata de SEO, digital marketing, Google AdWords, digital marketing, advertising, social media, copywriting si tot ce miscă interesant in online. Sunt genul de persoana rationala, cu spirit liber care tot invata cat traieste traieste. Cine ma inspira: Feedly cu resursele din multe categorii online, dulce-amar.ro, Seth Godin si cateva bloguri bune de psihologie.

Despre blog:

– ideile postate aici sunt elucubraţia propriului creier

– e o modalitate de (auto)cunoaştere şi o provocare (îmi plac provocările) pentru autodisciplina de a scrie constant (în ultima vreme am fost cam absentă pentru că mai am de lucrat la gestiunea timpului de a face lucrurile care contează cu adevărat)

– o modalitate de asumare a responsabilităţii (pentru ce gândesc şi scriu)

– o unealtă de a cunoaşte oameni faini online şi/sau offline

Câteva reguli de bun simţ privind blogul:

  • Comentariile scrise greşit în limba română nu le public
  • Tot aici menţionăm şi spamuri
  • Comentariile cu adrese de mail false vor fi şterse
  • Însuşirea a ceea ce e pe blog se va lăsa cu blesteme dintre cele mai alese. Atenţie! I have a very good karma
  • Până una alta, mă puteţi găsi pe Google+, Pinterest, TwitterLinkedIn, About.me sau pe mail: eu[punct]s[punct]andra[at]gmail.com
Favourite visual quotes:
 

9 gânduri despre „About

    • Someone told me to stop bitching (unde to bitch = to compain, plain, sound off, quetch, kvetch :D), but I won’t :d
      So, vay vay vay mersi :))

  1. Sigur…ceva autentic…no ioi mă. Într-adevăr, ioi e mai grav ca vai :->
    Merci, merci…de 20 de ori…pfuai…apreciez şi te pup măh! 😉

  2. Andra, sunt plin de inspiraţie. Iată, eu îmi voi face un blog http://no-ioi!.wordpress.com sau http://no-ioi-mă!.wordpress.com:)) . Voi spune:
    – Deschis! Că m-am inspirat de aici.
    si te pun la blogroll de douăzăci de ori.
    Mă laşi? 😛
    Uite, adresa mea de mail nici nu mai trebuie, căci dau cu subsemnatul.
    Te pup. :”>

Lasă un comentariu