Pulpe inferioare sau superioare?

Cand i-am povestit lui Alex despre naivitatea mea, a zis ca am fost prinsa cu ocaua mica. Nu, nu-i chiar asa. Despre pui fericiti, pulpe dar mai ales naivitati, revin cu una noua, una de care rad cu Vlad pana in ziua de azi si atunci cand ne dor picioarele dupa efort, primul lucru pe care il intrebam e: care pulpe te dor? Cele superioare sau cele inferioare? Naivitatea este legata de pulpele superioare si pulpele inferioare (de pui).

puple inferioare si superioare d epui

Sursa foto

Intrebarea si dilema este: de ce sunt considerate pulpele inferioare ca inferioare si cele superioare ca superioare sau atunci cand sunt de vanzare? (e vorba de pulpele de pui). Pai clar, din cauza calitatii, ma gandeam io, ca doar de ce altfel?  Adica pulpele inferioare sunt mai naspa ca cele superioare (deci cele din urma au o calitate superioara primelor). Asa apar in magazine, unele-s bune, celelalte nu.

Yeah, right =)) Teoretic asa ar fi dar practic….este vorba de localizarea lor mai aproape sau mai departe de aripile puiului.. Nu m-am gandit niciodata la asta :)) In Google Images, cand cauti pulpe superioare apar si pulpe inferioare si invers (ca si cum ar vrea sa ma deruteze si mai mult) iar acolo sunt si pulpe gatite (si mai greu sa le deosebesti de care anume sunt)

Dar foarte ciudat este (acum imi dau seama, scriind) ca atunci cand raaaaar cumparam pulpe inferioare, nu mai tineam cont de calitatea lor, ci de marime si ma gandeam ah, astea le tin putin in baiț, adaug si susan etc).

Cu alte cuvinte, cand erau mari imi ziceam ca sunt superioare deci mai bune si din cauza asta le cumparam) iar atunci cand cumparam unele inferioare ma gandeam ca le iau pe astea ca pentru ca sunt mai mici, nicidecum mai naspa.

Alte curiozitati: de ce mestecam guma; splati-va pe dinti 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s