Pentru copiii şi părinţii din Cluj-Napoca

Probabil ştiţi de una din cele mai bune instituţii private de învăţământ din Cluj-Napoca: Transylvania College, şcoala internaţională şi dacă nu, vă invit să aflaţi. Probabil că nici eu nu aş fi aflat de şcoala asa dacă nu aş fi fost să văd cum e şi în interior, ocazie prilejuită de filmarea iubitului meu, Vlad pentru Daniel Danciu a unui video destinat evenimentului YES WEEK care se va desfăşura fix aici, dar la ultimul etaj, într-o sală foarte mişto, cu speakeri şi mai şi 😀

transylvania college cluj

Nu am făcut foarte multe poze. M-a impresionat să aflu faptul că orele se ţin în engleză, din câte am văzut e cu totul alt sistem de învăţare decât în şcolile de stat, accentul punându-se pe lucrurile utile şi interesante şi în niciun caz pe gândirea conformistă şi ce contează cu adevărat, pe lângă restul lucrurilor pe care probabil încă nu le-am aflat, e că au profesori minunaţi. Şcoala internaţională include un traseu educaţional complet, de la creşă la liceu dar mai multe aflaţi direct de pe site.

the quality of an education system

O ambianţă foarte plăcută, o şcoală în care ţi-e mai mare dragul să mergi (cheltuielile, sau investiţia părinţilor mai bine spus, sunt pe măsură). A fost aşa o chestie personală, m-a făcut să reconsider modul în care vor studia potenţialii mei copii.

faculty and staff transylvania college

IMG_0746

IMG_0666

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s