Cârnăciorul e provizoriu

Ţi se rupe tocul, ţi se duce firul la ciorap fix când nu-i cazul (mă rog, când e cazul, atunci e secsi), ti se rupe o unghie (în cazul în care le ai oribil de mari), nu-ti stă bine părul, îţi pătezi bluza de cafea înainte de o intalnire (sau interviu), te mai pătezi şi-n alte ocazii (să nu intrăm în detalii), te jenează pantoful şi n-ai plasturii la tine, ţi se rupe una din bretelele genţii de încărcată ce e, îţi uiţi acasă sutienul de purtat cu rochia de la nuntă (las merge şi fără). Dar dintre cele mai grave probleme feminine auzite recent e următoarea:

O prietenă îmi povesteşte cum de dimineaţa pe când se aranja să ajungă la muncă, la un moment dat după ce s-a machiat, s-a spălat pe mâini (ştiti, de la fondul de ten) şi a simţit un puhoi de apă curgându-i pe picioare. Nici n-a apucat să-şi dea seama bine de unde poate fi, că uitându-se în jos şi-a văzut şi simţit blugii uzi de la genunchi în jos, şosetele fleşcăite, apă în şi pe papucii de casă.

Se desprinsese furtunul de la chiuvetă iar ce rămăsese în el era apă (multă) şi murdărie (ca pe ţevi, furtune, desigur). Împroşcat cu apă, un pic aşa #întâmplăridelabloc. Bine că nu era în altă ţinută, totuşi!

Nici bărbatul din casă nu prea are ce-ţi face în astfel de cazuri (zic de ajutor) decât să-ţi râdă în nas că-i…provizoriu. „Ţi-am zis io grijă la ţeavă! (bine, bine, dar cum?). Decât să faci spume la gură şi vii la lucru cu o falcă în cer şi cu una în pământ, recomand călduros hazul de necaz (it wasn’t me :D)

Acest post despre viaţa în doi sau cum se amenajează provizoriu un apartament (cu detalii despre amplasarea suportului de bijuterii la el pe birou – taci, că-i provizoriu) e inspirat dintr-un status (provizoriu).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s