7 taine de (ne)urmat când intri într-un sex shop

Vorba vine, reguli şi o piesă pentru sufletul vostru.

1. Niciodată când intri într-un sex shop nu spui că ceea ce cauţi e pentru tine (spui că pentru o prietenă şi vânzătorul – nu ar fi putut exista vreo altă denumire mai secsi) – sau hai, pentru un prieten dar asta depinde de ce urmează într-adevăr să cumperi.

2. Trebuie să-ţi stabileşti un preţ în care să te încadrezi cu acel cadou. Adică cam cât af fi preţul plăcerii?

3. Să te gândeşti dacă produsul pe care îl cumperi se foloseşte o dată sau per sempre şi per toujours (doamne fereşte!) sau na..mă rog. Niciodată să nu te gândeşti numai la persoana pentru care cumperi cadoul ci şi la partener/ă, caz în care plăcerea nu e egoistă, ci altruistă. Depinde cum eşti şi tu şi depinde şi dacă persoana pentru care cumperi cadoul are sau ba partener/ă (nu-i mai frumos să folosească cadoul împreună? :D)

4. Mergi cu zâmbetul pe buze şi ai grijă să nu te împiedici (ultima oară am fost la cel de lângă Căprioara (magazin de încălţăminte – destul de intuitiv, nu?) cum am făcut eu nu din cauza emoţiilor cum s-ar „traduce” în limbajul non-verbal ci pentru că nu am văzut ultima treaptă, sex shop-ul fiind situat undeva mai underground aşa .

5. Să nu uiţi că dacă nu îţi  place ((hai măh, chiar nimic?) ce găseşti în sex shop-ul respectiv mai sunt şi alte sex shops în vecinătate în Piaţa Mihai Viteazu (un insight de unde merg).

6. Atunci când ceri şi alte opinii, oare ce să iau? ai tu vreo idee? hmm, nicio preferinţă?  pregăteşte-te să auzi şi răspunsuri gen „habar n-am, găseşte tu ceva interesant, du-te şi vezi). Mda. Când cunoaşterea nu e, imaginaţia doarme.

7. Dacă nu vrei să iei ceva porno, se găsesc şi chestii erotice, dar desigur, depinde de pudibonderie (a cui oare?), mai cuminte, mai obraznic, hmmm, să vedem.

Regulile de mai sus se aplică atunci când intri într-un sex shop real, nu unul virtual,  pentru că în primul caz ai parte de mai multă distracţie (sper). Dar chiar, hai să vă întreb, cum întreabă lumea pe bloguri despre cosmeticiene, doctori, săli de fitness, instructori de înnot, instalatori, şamd, voi ce sex shop recomandaţi pentru shopping? Offline, nu online.

7 reguli deocamdată. Am plecat la cumpărături. În funcţie de feedback o să dezvolt postul (sau nu).

Reclame

2 gânduri despre „7 taine de (ne)urmat când intri într-un sex shop

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s