Cele mai subtile subtilităţi

Îmi plac „subtilităţile” din preajma sărbătorilor sau a zilelor deosebite în care femeile (de obicei) se aşteaptă să primească un cadou dar evident nu recunosc şi mustăcesc pe la colţuri sau a zilelor în care pur şi simplu le-am observat dar de lene ce mi-a fost nu le-am mai semnalat.

Îmi plac şi „subtilităţile” bărbaţilor care se fac că nu pricep despre ce-i vorba pentru ca apoi să le „surprindă”. Un fel de fofârlică. Sau cei care mai şi declară că sunt împotriva oricăror cadouri de dragul de a face pe interesanţii (dacă e o scuză onestă, merge, se acceptă, măcar sunteţi acoperiţi c-aţi anunţat, o intenţie lăudabilă de altfel). Sau, offline, cei care le întreabă dacă vor să le cumpere ceva, văzându-le mai posace, ca şi cum lipsa unei îmbrăţişări (un exemplu) ar putea fi cumpărată cu ceva.

Alt exemplu: a se pune poza cu poşeta preferată pe Facebook şi (sperând) să o primeşti la câteva zile ca şi cadou (uneori da, alteori ba). La fel cu o agendă, pantofi, flori, cercei, coliere, poza din vacanţă, bilete la concert, etc (de fete zic, că barbaţi   n-am prea văzut să facă din astea. Or fi mai discreţi?! Sau ei aşteaptă altceva? :D) Se pot face şi teste cu ocazia asta când nu eşti sigur/ă ce i-ar plăcea celuilalt. Pac, trânteşti o poză. Poate îi postezi nişte dresuri, poate-poate apare şi ea altfel (numai când apare n-o observi).

O mai poţi pune pe o prietenă să posteze pe wallul tău câte una, alta şi tu să-i multumesti şi să-i dai like la ce a postat ea la tine ca şi cum nu te-ai fi aşteptat niciodată ca ea să se gândească fix la ce-ti place ţie sau la ce ţi-ar plăcea să primeşti din partea cuiva (nu se ştie cine). Celălalt ar putea să creadă: „uită bă ce idee mi-a dat astalaltă”. Vă daţi seama. Sau nuuuuu? Nici vorbă? Să fi postat aici nişte poze?

Nuuuuuuu, nici vorbă. Fiecare cu jucăria lui.

Just because you don’t get it, it doesn’t mean it’s stupid. It means you are.

Or, you may understand but not care about it.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s