3 optiuni

Privind orice lucru naspa care ti se poate intampla (nu, nu va ingrijorati, multumesc cerului ca n-am patit nimic!)

Azi fortez putin nota. Why not?! Sa fii/ sa fi:

1. A player (you play till you lose, no matter the game. Let the ball roll, cum ar veni. As completa aici cu multe jocuri. Dar o sa spun numai ca uneori e fain sa joci pana il faci pe celalalt sa renunte sau, ca s-o spunem mai frumos, (s-o imbracam cum ar zice cineva) sa-ti continui jocul de dragul jocului in sine, pana te plictisesti si treci la punctul 2  *

2. A quitter (you quit before you finish; you quit before playing but not before deciding to play).

3. A…maestro (#traducerisocaciene :)) la care se ajunge trecand musai prin punctul 1 si/sau 2. Dupa ce renunti poti s-o iei de la capat (indiferent daca ai incercat (o iei de la un al doilea capat pe care te incapatanezi sa-l consideri primul), fie ca nu, 

 

unde a renunta = A RENUNȚÁ renúnț 1. tranz. A nu mai dori; a înceta în mod voluntar (să mai vrea). A renunțat să participe. 2. intranz. 1) A înceta de a mai râvni (la ceva). ~ la anumite privilegii. 2) A se retrage în mod benevol. ~ la putere. 3) A înceta de a practica, de a exercita. ~ la un drept. 4) A înceta de a mai întrebuința. ~ la fumat. / )

↓ continuarea (cu virgula dupa „nu”)

iar daca ai jucat suficient (te-ai jucat cu tine insuti, (ti-)ai jucat (con)soarta pe degete, ai ajuns sa stii unele lucruri pe care ar fi fost mai bine sa nu le fi stiut. (aici nu este vorba de hachite conjugale, nu va faceti iluzii, imi place cuvantul „consoarta” si am mai adaugat un prefix :)))

* Nota de subsol la punctul 1:  Zic de Homo ludens (neg c-ar exista oameni care nu se joaca) il stiti de la Johan Huizinga – luati cititi (trebuie sa fac o lista cu toate tipurile de HOMO)

Reconsiderand optiunile de mai sus dar de data asta o dau cu verbul:

1. To define

2. To destroy

3. To strengthen

 

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s