A doua toamna in Cluj

Adica in 2005 (la trecerea din anul 1 in anul 2 de Facultate).

Imi amintesc cu drag pe anul II si de experienta cu niste studenti Erasmus, oameni cu care am pastrat legatura: Maila (venita din Spania pe filiera de stiinte socio-umane: Filosofie, Sociologie, nici acum nu mi-e clar (mergea si la Litere ca sa invete Romana dar trebuia sa invete si Engleza), ca era peste tot, cu ea vorbeam in spaniola, pe ea am initiat-o in BCU si ea in Sangria :))), Susi (la Arheologie, din Germania, cu ea vorbeam in engleza) si Marcel (la Fizica – cu el tot in engleza, venit din Germania). Sporadic, pe la chefuri se mai afla un grec, Orestis, genul Don Juan caruia cred ca nu-i lua mai mult de  7 ore (media standard) reusea sa seduca orice fufa (la Sport – cum sa vii la Facultatea de Sport cu Erasmus – mi se pare incredibil ?!?!),  genul frumos si prost, care mai era uneori parte din trupa, mai mult cu rol decorativ sa spunem asa 🙂

Schimbul de replici se producea astfel:  eu-Maila ( in spaniola), Susi-Marcel (in germana) si unul din ei cu noi, in engleza Un adevarat talmes-balmes, but nice. Pana au inceput sa rosteasca si chestii in romana. Ah, mai era si un tip ungur, gay, Peter, statea intr-un camin A (1, 2 sau 3). Cel mai frumos era oricum, la cantina din Hasdeu, cand ne intalneam intre cursuri, dupa cursuri, dupa trezit si in loc de mic dejun era direct pranzul luat cu bonuri din alea colorate, primite de la administratie [(vai ce buna era mancarea la cantina!!! :)))] si  toti vorbeam aceeasi limba: limbajul tacerii.

Caminul 14, cuibul tuturor nebuniilor unde locuiau oamenii! Oh, multe amintiri dar mai ales un picnic deosebit pe dealurile de langa Cluj intr-o toamna memorabila (padurea Hoia – if I well remember (?! – localizarea in spatiu exista si nu prea),  langa Barajul de apa Somesul Mic). Cel din poza nu este Marcel, este un tip roman la Arheologie parca, ce o placea pe Susi (cea din urma care i-a dat papucii prietenului ei din Canada pentru Maila so that they could be together as a couple cu explicatia ca daca nu au gasit barbati ne-porci, atunci nicio problema, au gasit o fata)

Poze facute de Maila.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s