Gazpacho

Dedic un post acetei supe exceptionale :)) Si nu, asta n-o sa devina blog culinar. Nu inca :p

Imi era dor de-o supa si nu stiam exact de care…dar am gasit intre timp😀 E light, de vara, numa buna.

Nu, nu supa de praz (praz fiert).

Ceva rapid si eficient imi trebuia, vorba cuiva :))

Cum sunt fan rosii de gradina (as da si zeci de lei pe-un kil :D), nici nu se putea sa NU gasesc reteta asta.

gazpacho, gazpacho, gazpacho

gazpacho

Ingrediente si mod de preparare pentru GAZPACHO:

(pt 2 portii)

4-5 rosii bine coapte

1/4 ardei verde

1/4 castravete

1/2 ceapa (optional)

1 catel usturoi

50 g paine veche de 1 zi

1-2 lg de ulei

1 lgt otet

sare

1 ou fiert tare pt garnitura

Cant. variaza in functie de cate portii doriti.

Cum se face:

Se pune painea la inmuiat in apa.

Se taie rosiile in 4. Ardeiul, castravetele, ceapa bucati mari.

Punem intr-un blender painea stoarsa, rosiile, ardeiul, castravetele, ceapa, otet, ulei, sare si mixam.

Puteti adauga treptat mai mult ulei, va capata o consistenta din ce in ce mai cremoasa.

Strecuram continutul printr-o sita pentru a inlatura orice resturi mai mari de legume.

Dam supa la rece pt cca 1 ora.

Se serveste cu oul fiert taiat cubulete deasupra si/sau cu ardei/castravete taiat cubulete.

Sursa: un blog culinar.

Voi ce mai mancati interesant?😛

pese: predoaie, nici in ziua de azi nu am reusit sa fac Melba. N-am gasit prafu. Te astept pe tine, sa o facem impreuna :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s