Oficial mi-e bine si nu prea (2)

Andru se mută. Din 1 octombrie. În buricul târgului, într-o zonă cât de cat ok, dar nu prea. Deşi e multă forfotă, agitaţie (cum îi place), peisajul pestriţ e cam dezolant. Sau nu peisajul în sine, ci faptul că există întotdeauna un lucru care-i atrage atenţia într-un mod negativ şi o deprimă instant. Ori cineva cerşind, ori cineva beat, ori faptul că nu e nimeni la casa de bilete (care se închide la orele 16:00), ori hainele, ori florile de plastic, sau pur şi simplu oamenii din zonă. Totuşi, ca şi consolare, nu se compară cu Dâmbul Rotund :)) Toate astea lângă Piaţa Mărăşti.

Noroc că apartamentul e curat şi modern, cu de toate în el.
Inevitabil, again, în camera ei câteva lucruri în dublu exemplar: pat, birou (deocamdată exilat pe hol). Nu, de data asta nu mai are două dulapuri. Are unul şi bun. Şi un fotoliu de bătrână pensionară 😀 în care să se tolănească şi să zacă. În dublu exemplar mai sunt băile (din apartament, nu din camera ei =))

Andru a aflat şi când are primul curs la facultă. What a joy, what a happiness! Mda, anul ăsta e la taxă. Se poate lăuda. N-ar da nici doi lei pe facultatea asta, dar o chestie începută, se duce la bun sfărşit, conform cu principiul că lucrurile nu se lasă neterminate, adică pe jumătate.

Revenind la mutat, se gândeşte…oare dacă ar renunţa la o parte din lucrurile ei, ar fi foarte afectată? Nu, nu friends-objects, ci alea inutile, care ocupă spaţiu. Probabil s-ar descurca şi fără ele. Ar trăi ca pe vremuri (când lucram la Dacia..ehe, ce vremuri :D) cu puţine chestii (strictul necesar). Şi iată că Andru se plictiseşte de lucruri. Şi a ajuns ca plictisul să fie o stare generală.

Ajutor!!!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s